Megbízható büntető ügyvéd Budapest városában

A védelemhez mindenkinek joga van, függetlenül attól, hogy ártatlan vagy bűnös, illetve mit követett el. A büntető ügyvéd Budapest területén található és mindenképp fel kell keresni, hogyha valamilyen ügyben felmerül a nevünk, akár tanúként, akár gyanúsítottként. Védőügyvéd nélkül nem szabad részt venni még kihallgatáson sem, mert pontosan úgy, ahol a filmekben hallani, minden amit mondunk felhasználható ellenünk.

Kiváló ügyvédi iroda

A büntető ügyvéd Budapesten könnyedén elérhető telefonon, vagy e-mail-ben konzultáció céljából. Erre azért van szükség, hogy a vád ellen kialakítsa a megfelelő védelmet. Így növelni lehet az esélyét annak, hogy a javunkra szülessen döntés az ügyben. Hiába vagyunk biztosak az ártatlanságunkban, azt mindenképp bizonyítani kell, amihez nem lesz elég néhány őszinte szó. Tisztázni kell a pontos körülményeket, perdöntő bizonyítékra is szükség lesz, de így már nem kell aggódnunk az ítélet miatt. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen az illető büntető ügyvéd Budapesten.

A Lőrik Ügyvédi Irodánál többéves tapasztalattal és kiváló szakértelemmel találkozhatunk, ezért biztosan egy jó döntésnek fog bizonyulni, ami az ügy végkimenetelét illeti. A zaklatás Btk. szerint nagyon sokféle lehet, ezért ebben a helyzetben különösen nagy szükség van a védőügyvéd szakértelmére, különben egész hamar el fogunk veszni a szakkifejezések útvesztőjében és ezt követően vádlottként fogunk szerepelni az ügyben.

Nem mindegy, hogy a zaklatás Btk. szerint milyen fajtája a vád. Amiről már mindenki hallott, annak az alapja lehet egy egyszerű szakítás, amikor az egyik fél nem tud beletörődni abba, hogy a másik nem szeretné folytatni vele a kapcsolatot. A zaklatás Btk. szerinti tényállás többféle lehet. Ebben az esetben a zaklatás SMS-ek, telefonhívások formájában valósulhat meg és ennyiért már feljelentést tehet a sértett, utána máris következik a hatósági eljárás. Ezt még meg lehet úszni pénzbírsággal, de ha tettlegesség fajulnak a dolgok, akkor a következmények is súlyosabbak lesznek a zaklatásnak Btk. alapján.