Megújulás La Roche-Posay Cicaplast készítményekkel

Sokan úgy gondolják, hogy az első szarkalábak megjelenése egyértelműen az idő múlását jelzi, pedig a háttérben a bőr alacsony nedvességtartalma vagy egy külső stresszhatás is állhat.

A francia La Roche-Posay Cicaplast termékcsalád produktumai, gélek, sprayk, krémek, ajakbalzsamok mindenekelőtt megnyugtatják, majd a mélyebb rétegek kitisztítása, a salakanyagok eltüntetése után ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel táplálják az irritált bőrt.

A La Roche-Posay Cicaplast készítmények fontos összetevője a szelénben gazdag termálvíz, aminek védő, tápláló és egyúttal idősödést gátló hatása van. A piacvezető márka kínálatában, az említett árucikkek mellett, B5-vitamint tartalmazó koncentrált szérum is található, aminek hatékonyságát többféle éghajlaton, valamint esztétikai beavatkozások után is tesztelték és minden helyzetben tökéletesen megfelelt az elvárásoknak.

A fokozottan igénybe vett bőr megújításához remek választás lehet a La Roche-Posay Cicaplast habzó gél, amit jelenleg vonzó árkedvezménnyel lehet megrendelni egyes webpatikákból.