Mi alapján vásároljunk gyerekülést?

Elsősorban természetesen a kora, ebből adódóan pedig a súlya és a magassága alapján. Ideális, biztonságos gyerekülés csak ezek ismeretében választható. A gyerekülések lehetnek egyosztályosak, amelyek kifejezetten a kisebb súlycsoportnak szánt darabokat foglalják magukban.gyerekülés

Jellemzőik, hogy az adott csoportnak a legtökéletesebb illeszkedést biztosítják, erősen specifikusak. A többosztályosak már állíthatóak, mondhatjuk úgy is, hogy „a gyermekekkel együtt nőnek”. Ami a legfontosabb, hogy soha ne vásároljunk olyan modellt, ami még nagy a gyermeknek és azonnal váltsunk egyel nagyobb méretű ülésre, ha átlépi a súlyhatárt vagy a szemmagassága már feljebb van az ülése magasságánál.

A teljes körű, fokozott biztonság érdekében ezekre mindenképpen oda kell figyelni! A gyerekülés csak a korcsoportok alapos áttekintése után választható ki. Amennyiben így történik, akkor biztonságban tudhatjuk a szemünk fényét. Természetesen a szakemberek segítségét nem árt elfogadni, főleg, ha mi még nem vagyunk egyáltalán járatosak a témában.