Mi tartozik az ortézis kategóriájába?

Ha baleset ér minket, az első dolog, amit meg kell tennünk, az azonnali segítség igénylése, ami sok esetben egy megbízható eszköz beszerzésében valósul meg. Az ortézis a mozgásszervek károsodott és sérült területeit rögzíti. Melyek azok a testrészek, amelyek érintettek lehetnek a témában?

Az igazság az, hogy a testünk bármelyik részét érheti sérülés, így akár a kar, a váll, a láb, a nyak, a hát vagy kéz fájdalmáról van szó, a jól megválasztott, megbízható és minőségi ortézis bármikor alkalmazható, ha úgy látjuk szükségét. A kérdés már csak az, hogy honnan is szerezhetjük be azt az ortézist, amiben maradéktalanul megbízhatunk és nem kell attól rettegnünk, hogy az alkalmazása során nagyobb kárt teszünk a szervezetünkben, mint amivel eleve elindultunk.

Általánosságban elmondható, hogy a német ortézis jó hírnévnek örvend a piacon, hiszen számtalan fejlesztésen és tesztelésen esik át, amíg végül a boltok polcaira kerülhet. Ha szakmai tanácsra van szüksége, az Ottobock csapatához bármikor nyugodtan fordulhat.