Milyen fonal típusok vannak a kereskedelemben?

Aki szívesen kipróbálná magát a horgolásban vagy kötésben, esetleg játékkészítésben, annak nem árt tisztában lenni azzal, hogy az adott munkához pontosan milyen fonalra lesz szüksége.

 

Fonal típusok

Fonal típusok

Hiszen fonal típusok terén a választék igen nagy és nemcsak színben vagy vastagságában, hanem bizony az is számít, hogy miből készült. A legtöbben a gyapjúval, a selyem és a poliészter szálakkal találkoztak csak, így például nem ismerik fel a merinó és alpakka szálak tulajdonságait, sem szemre, sem tapintásra.

Aki szeretne jobban elmélyülni a fonal típusok világában, annak javasoljuk, hogy látogasson el a Nordfonal honlapjára! Itt mindenről kap egy átfogó képet és könnyebb lesz alapanyagot is választani a különféle projektekhez.

A fonal típusok között gyakori az akció is, esetleg a limitált, kézzel festett változat, így érdemes időnként szétnézni és beszerezni a legjobbakat. A csomagolásuk környezetbarát, sőt, rendelhet tőlük olyan helyes kis vászontáskát is, amiben bárhová magával viheti a készülő munkáját. Élvezze ki a hobbi előnyeit és termékeink minőségét!