Mitől alakul ki az érszűkület?

Sajnos Magyarországon nagyon sokan szenvednek egészségügyi problémáktól. Amennyiben görcsös fájdalmat tapasztal a lábaiban, meglehet az érszűkület első jelei mutatkoznak. A legtöbb esetben, mire észreveszik a panaszokat, addigra már előrehaladott fázisban lesz a betegség. Számtalan tényező van, ami miatt ez kialakulhat. Az egészségtelen és zsíros táplálkozás az egyik legjelentősebb szempont, de említésre méltó még a magas vérnyomás, a dohányzás és a mozgásszegény életmód is. Az érszűkületet akár cukorbetegség is okozhatja, mert a magas vércukorszint károsíthatja az erek falait.érszűkület

Szükséges kezelni a gondot, ugyanis fekély kialakulásához vezethet. A legrosszabb esetben pedig elkerülhetetlen a végtag elveszítése. Annak érdekében, hogy ezt megelőzze, javasolt a változatos és zöldségekben, gyümölcsökben gazdag étrend, valamint a rendszeres mozgás. Már napi félóra sétával is tehet az érszűkület ellen. Amennyiben már kialakult, de még kezelhető, a fájdalmat enyhítheti gázfürdővel. A Fumara Pezsgőkristályok a mofetta hatást nyújtják, ráadásul bárki otthonában.

A fekély gyógyítása nem jelenthet problémát

Természetesen mindenképpen látnia kell az orvosnak, hogy megállapítsa milyen fázisban van a betegség. A fekély gyógyítása egyszerre valósulhat meg gyógyszeres kezelés és természetes úton. Mivel napjaink modern orvostudománya mindkettőt lehetővé teszi, könnyedén eldöntheti, hogy melyiket választja. Amennyiben nem súlyos a helyzet, akkor az említett kristályok kiválóan alkalmasak a fekély gyógyítására.

Lényegében véve ez egy lábfürdő, amit az otthonában is elvégezhet. Engedjen egy magasfalú mosdótálba langyos vizet, majd szórja bele a kristályokat az útmutató szerinti sorrendben. Várjon néhány percet, amíg lezajlanak a kémiai folyamatok, majd kész is van a mofetta fürdő. Javasolt legalább 20 percen át élvezni a fürdő jótékony hatását, ami hozzájárul a fekély gyógyításához. Érdemes lemosni a lábakat utána, mert az összetevők képesek kiszárítani a bőrt. Idővel pedig érezni fogja a lábai könnyedségét és a fájdalom csillapodását.