Mivel várja a kuncsaftokat a skandináv bútorbolt?

Az étkező minden egyes ház és lakás azon helyisége, ahova minden lakó szívesen megy és ahol szívesen tartózkodik, hiszen itt fogyaszthatja el a finom reggeliket, ebédeket és vacsorákat. Ahhoz, hogy az evés kényelmes körülmények között történhessen, az étkezőasztal nem hiányozhat.

étkezőasztal

Modern étkezőasztal

Kétségtelen, hogy ez a bútordarab az étkező leginkább meghatározóbb része. Ha a régit le akarja cserélni az ember, esetleg most akar először venni egyet, jogosan merül fel a kérdés, hogy melyik modellre essen a választás? Természetesen az étkezőasztal esetében, akárcsak egyéb bútordarabokat illetően, a válasz igazán komplex és sok mindentől függ.

Ekkor több mindent szemügyre kell venni. Fontos tényező a méret, a forma, a kényelem és a design. Amellett arról sem lehet megfeledkezni, hogy a kiszemelt étkezőasztal tartós és esztétikus kell legyen. A strapabíró jelleg sokaknál azért áll első helyen, hiszen ez egy olyan termék, amit nem szívesen cserél évente az ember.

Az Innoconcept széles étkezőasztal termékkínálatának hála, megannyi opció közül lehet választani. A fix méretű és bővíthető étkezőasztalok széles választéka, és ezeken belül is az egészen kicsi négyszemélyes daraboktól, a hatalmas, akár 14 személyes bővíthető asztalokig minden méret megtalálható.

A siker azért garantált itt, mert mégiscsak egy skandináv bútorbolt forgalmazza a termékeket, amelyiknek nagyon fontos a magas minőség és a kliensek teljes elégedettsége. Az Innoconcept mindig is az időtálló formák, a kortárs dizájn, és a kreativitás elveit követte.

Ezért is tudott létrehozni egy olyan felhozatalt, ami Magyarországon páratlan. A skandináv bútorbolt szakemberei minden projektnél lelkesek és motiváltak. Az áruház bemutatótermébe belépve az ügyfél egyből érzi, hogy itt biztosan megtalálja azt, amit nagyon régóta keres. A skandináv bútorbolt mindig is híres volt a stílusáról, ami persze nem csupán a termékeket érinti.

Az elmúlt években a természetesség is egy visszatérő motívum lett. Ezen jelleg elkötelezett híveként, a vállalat kiemelt figyelmet szentel a naturális alapanyagoknak. Ez nem forgalmaz olyan produktumokat, amik nehéz fémeket, vagy veszélyes kémiai anyagokat tartalmaznak.