Mobil terminálok a vendéglátóiparban – A rugalmas fizetés előnyei

bankfüggetlen kártyaterminál

Bankfüggetlen kártyaterminál

Egy üzlet vezetése igen sok kihívást rejthet magában, amiknek megfelelni viszont muszáj, már amennyiben cél a kívánt siker elérése. Mire vágyik egy vállalkozó? Alapvetően arra, hogy cége közkedveltségnek örvendjen és minél többen látogassák. A vendéglátóhelyeknek számos formája létezik, amiket különösen kedvelnek a turisták, de gyakran a helybéliek is. Egy kis cukrászda, kávézó nagyon felkapottá tehető a megfelelő marketingstratégiák alkalmazásával.

Bevonzani újabb vendégeket ugyanakkor nemcsak a drága reklámokkal lehet, hanem a költségek optimalizálásával, fogyasztóbaráttá tételével, valamint a fizetési módok személyre szabásával is. Kevesen gondolnák, de tényleg sokat jelenthet az, amennyiben a bankjegyek mellett, esély van alternatív módszerekkel kiegyenlíteni a számlát. Bár a készpénzmentes fizetés biztosítását jogszabály írja elő, megesik, hogy némelyik helyen nem erőltetik ezt túl, hanem tényleg csak eleget téve a törvényi szabályozásnak, a minimumot hajtják végre.

Ez közel sem elég a forgalom növelésére, hiszen egyre inkább terjednek az olyan alternatív módszerek, mint a QR kóddal való fizetés, amire nem alkalmas minden berendezés. A másik mérvadó tényező a mobilitás. Nem szerencsés, ha minden asztaltól fel kell állni és a pulthoz fáradni a fizetés miatt, miközben a számla helybe vihető. A vezeték nélküli POS eszközökkel ez kiküszöbölhető. A mobilitáson felül érdemes arra is figyelni, hogy bankfüggetlen kártyaterminált szerezzünk be.

A Novopayment termékei kimondottan úgy vannak kialakítva, hogy elfogadják a különféle betéti- és hitelkártyákat. Ezek mellett, maximálisan kielégítik a cyberbiztonsági és PCI DSS előírásokat. A SZÉP kártya elfogadása sem okoz majd gondot. Az ilyen jellegű rugalmas fizetési módok mellett, könnyen kiszolgálhatod az egyedi igényeket, így amikor valaki ApplePay, GooglePay igénybevételével egyenlítené ki a számlát, nem fog elutasításba ütközni. Ilyen egyszerű megoldásokkal elérheted, hogy a forgalmad növekedjen és ezzel együtt a bevételed szintén gyarapodni fog. Az új technológiákkal tartva a lépést, könnyen magad mögé utasíthatod a konkurenciát.