Modern IHDE fog implantátum

A fogkrémreklámok folyamatosan hangoztatják, hogy mennyire fontos a megfelelő szájhigiénia és a fogak ápolása. Az biztos, hogy aki eleget tesz ezeknek a tanácsoknak, annak nagyobb eséllyel marad teljes a mosolya, fog implantátum nélkül is. Elég egy véletlen baleset és egyszerre több fognak is búcsút mondhatunk.

Fogorvosi eszközök

Fogorvosi eszközök

Ennek nemcsak kellemetlen fizikai hatásai lehetnek. A fogak elvesztését követően csökkenhet az önbizalmunk, sokkal gyakrabban kerülhetünk kellemetlen helyzetbe, ám mindez elkerülhető a fog implantátumnak köszönhetően.

A dentalcenterkelemen.hu weboldalon megtekinthetjük, hogy milyen akciókban részesül az, aki Relax Dental Center-t választja. Nemcsak 1 fog implantátum beültetése lehetséges.

Ezzel az eljárással, akár egy teljes állkapcsot is helyre lehet állítani, ami rendkívüli eredménynek számít az eddigi beavatkozásokhoz képest. A panoráma röntgen mindenre fényt derít. Talán hihetetlennek tűnik, de a konzultációt és az állapotfelmérést követően, 1 nap leforgása alatt visszakaphatjuk a fogainkat.