Ne induljunk el bicikli lámpa nélkül!

Lehet akármilyen spéci váltónk, fékünk, vagy extrém teleszkópunk a bringán, mert ha a sötétben nem boldogulunk, akkor az onnantól kezdve használhatatlanná válik.

Alkatrésze akciós áron

Alkatrésze akciós áron

A bicikli lámpa egyértelműen aranyat ér, ráadásul kifejezetten jó hatással van a bringás testi épségére. Rengeteg változat közül lehet válogatni. Különböző színű, formájú, technológiájú és fényerővel rendelkező bicikli lámpa létezik. Általában a kormányhoz lehet rögzíteni egy csavar segítségével, de az újabb modellek egy egyszerű szilikon-pánttal vannak ellátva.

Ez azért hasznos, mert a fel- és lecsatoláshoz nincs szükség szerszámra. A legegyszerűbb bicikli lámpák is általában 3 fokozattal vannak ellátva.

Választhatunk az erősebb és a gyengébb fényerő között, illetve a villogó opciót is gyakran alkalmazzák a gyártók. Ez általában akkor előnyös, hogyha azt szeretnénk, hogy észrevegyenek minket. De ha a biztonsági közlekedés a cél, akkor a folytonosan világító opciót érdemes választani. Az első és hátsó bicikli lámpa használata a jelenlegi KRESZ szabályok szerint kötelező.