Nem csak a mozi mosdójában találkozhat automata szappanadagolóval

A kézmosás alapvető higiéniai követelmény, amit naponta számtalanszor meg is teszünk az egészségünk védelmének érdekében. Rendkívül elterjedtek a hagyományos szappanok, azonban van olyan eszköz is, ami a mindennapi folyamatot lényegesen különlegesebbé és jobbá teszi.

szappanadagoló

Automata szappanadagoló

Ez pedig nem más, mint az egyre népszerűbb automata szappanadagoló. Nagyon egyszerű a termék használata, hiszen csupán alá kell tartanunk a kezünket és a szenzorok segítségével éppen elegendő szappant adagol a tenyerünkbe. Sokkal higiénikusabb módszer, mintha koszos kézzel megnyomnánk egy pumpát.

Krómból készült automata folyékonyszappan-adagoló vásárolható a ballvin.hu webáruház jóvoltából, amit érdemes most beszerezni, amikor 50%-os árleszállítás alatt áll. Tanácsos ezen termék mellett dönteni azért is, mert takarékos, hiszen mindig azonos mennyiséget bocsájt ki, ezáltal nem pocsékoljuk fölöslegesen a szappant. Hosszú ideig nem kell újratölteni.

A szappanadagoló tetején található egy nyílás, azon keresztül lehet beletölteni a kedvenc kéztisztító szert. Ez a modern készülék nem csupán folyékony szappannal alkalmazható, hanem például mosogatószerrel is, tehát szintén nagy segítségére lehet a tulajdonosának mosogatás vagy egyéb konyhai tisztítás során.

Márpedig a konyhában mindig van, amit tisztítani kell! A konyhában csakúgy, mint a fürdőszobában, remekül mutat egy ilyen automata szappanadagoló a modern, elegáns külsejével, a praktikumával pedig mindkét helyiség elengedhetetlen darabjává válik rövid időn belül a megvétele után. Automata funkciója egy igazi prémiumkategóriás jelleget biztosít, aminek előnyeit minden alkalommal érezzük, amikor használjuk.

4 darab AAA-s elemmel működik ez a korszerű készülék. Praktikus, egyszerű, de ugyanakkor nagyszerű termékről beszélünk, ami nagyon jól mutat, bárhol helyezzük is el. Rendelje meg Ön is minél hamarabb és a házhozszállítása nagyon hamar, 2-3 munkanap alatt megtörténik! Díszítse az otthonát egy ilyen korszerű eszközzel, mert ennek a döntésének mindennap örülni fog!