Nosztalgia csaptelep a hőmérséklet szabályozásával

Hogy milyen csaptelepet választ a fürdőszobába, mindenekelőtt a mosdó, illetve a mosdókagyló elrendezésétől függ. Vásárlás előtt ügyeljen arra, hogy jegyezze fel, hány beépítési lyuk áll rendelkezésre.

Ha talál egy adott stílust, mint például a Nosztalgia csaptelep, de nincs elég lyuk a felszereléséhez, akkor a fürdőszobai projektben kisebb átalakítás lesz, mert teljesen új mosdóra lesz szükség. Fontos, hogy időben ismerje meg a mosogató elrendezését és a Nosztalgia csaptelep beépítési típusát. Az egylyukú modellek, amint a nevük is sugallja, egyetlen lyukba vannak beépítve a mosogató vagy a mosdókagyló hátulján. Leggyakrabban egyetlen fogantyúval, karral vagy gombbal rendelkeznek a víz áramlásának és hőmérsékletének szabályozására, bár egyes kialakítások két külön vezérlővel rendelkeznek.

Az egylyukú darabok pontosabb szabályozást biztosítanak a hőmérsékletben. Ezen kívül, a Nosztalgia csaptelep sokkal gyorsabb telepítést tesz lehetővé, mint bármelyik másik típus, ezért érdemes kipróbálni ezeket.