Önbizalmat ad a fog implantátum

Mennyire kellemetlen, amikor nagyon megkívánunk egy finom, piros almát, de nem tehetjük meg, hogy beleharapunk, a fogaink rossz állapota vagy hiánya miatt. Ebből a reménytelennek tűnő helyzetből könnyen ki lehet mászni. A fogorvos ugyanis nemcsak arra jó, hogy kihúzgálja a rossz fogakat, hanem kezeli és helyreállítja azok állapotát.

Felkészült fogászati klinika

Felkészült fogászati klinika

A fog implantátum akkor kerül szóba, amikor már annyira tönkrement az adott fog, hogy nem lehet helyrehozni, sem gyökérkezeléssel, sem koronával.

Sokan nem tudják, viszont az a fog, amelyikből már el lett távolítva a gyökérkezelés során az ideg, még éveken keresztül alkalmas lesz rágásra a koronának köszönhetően. Mivel már nem táplálja semmi, ezért előbb-utóbb elgyengül és eltörik.

Nem kell beletörődni ebbe a kellemetlen állapotba, mert a fog implantátummal tökéletesen helyre lehet állítani a teljes fogsort. A dentalcenterkelemen.hu weboldalon az ezzel kapcsolatos árlista is megtalálható, ahonnan mindenki tájékozódhat a beavatkozással kapcsolatban. A fog implantátum visszaadja az evés örömét.