Pamut rácsvédő a gyerekágyban

A megfelelő védelem a kiságyban nagyon hasznos dolog. Az ehhez szükséges rácsvédő bársonyos szövetből készül, ami kényelmet biztosít a gyermekeknek és az ágyat biztonságossá teszi. Habár az ilyen kiegészítő enyhe mosást igényel, mégis meleg és kellemes légkört kölcsönöz a fekvőhelynek.

Puha rácsvédő

A csecsemő nagyszerűen fogja érezni magát a kuckójában és nem fog a kemény rácsoknak nekiütközni, mivel a puha és selymes rácsvédő megóvja majd ettől. Kicsinyeinket nemcsak a nap folyamán kell biztonságban tudnunk, amikor kúsznak-másznak, ugrálnak vagy játszanak, hanem éjszaka is, amikor alszanak.

A szülőknek biztosítaniuk kell az alvóhelyüket is amennyire csak lehet, mert minden csöppségnek egészséges alvásra van szüksége, hogy másnap energikus lehessen. Ezért az ágynemű elemeinek és a rácsvédőnek maradéktalan kényelmet, védelmet kell nyújtaniuk. Ajándékozzon gyermekének boldog gyermekkort, biztosítva számára a maximális komfortot meg biztonságot otthon és mindenhol, mert így zavartalanul pihenhet és lendületesen ébredhet!