Reisenthel hűtőtáska szemet gyönyörködtető kivitelezésben

A híres táskákat gyártó cég termékpalettája mára már szinte áttekinthetetlen. A pénztárcáktól kezdve, a bőröndökön át a bevásárlókosarakig, szinte minden elképzelhetőt tartalmaz. Így nem csoda, hogy a praktikusságáról elhíresült Reisenthel hűtőtáska is megtalálható benne.

Ez kívülről vízlepergető poliészter anyagból készül és nem is tűnik első látásra hűtőtáskának. Sőt, néha élénk színeivel és mintáival ugyanolyan dekoratívnak tűnik, mint a többi Reisenthel termék. Belül egy mosható szigetelő fólia védi a tartalmat a felmelegedéstől.

A 20 literes Reisenthel hűtőtáska bevásárló kosár alakú és ilyen alkalmatosságként is használható. Az alja és az oldalai kellően stabilak, a 2 fogantyú segítségével könnyen hordozható. A cipzárral ellátott fedél megakadályozza a meleg levegő bejutását.

A Reisenthel hűtőtáska tökéletesen illeszkedik a Carrybag bevásárlókosárba, így nemcsak bevásárláshoz, de kirándulásra és piknikezésre is alkalmas. Nagy űrtartalmával és magasságával elegendő helyet kínál több nagy palacknak és/vagy ételtárolónak.