Seatone zöldkagylóval az egészségesebb életért

Mind hallottunk már megannyi csodaszerről, amelyeket úgy hirdetnek, hogy mindenre jók és az egész életünket képesek megváltoztatni. Nos, a Seatone zöldkagyló ugyan nem jó mindenre, azonban az egészségre gyakorolt pozitív hatásai vitathatatlanok. Az alapját az Új-zélandi zöldkagylóból előállított kivonat adja, ami speciálisan erre a célra lett tenyésztve.

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló


A zöldkagyló kapszula segít az ízületi gyulladásban, porckopásban szenvedőknek, hogy könnyedebben mozoghassanak és megszabadulhassanak a betegség mellékhatásaként fellépő kínzó fájdalomtól.

A Seatone zöldkagyló az egyik elsőként forgalomba kerülő étrend kiegészítő volt a 70-es évek végén. Azóta sem mutattak ki semmilyen káros mellékhatást a Seatone zöldkagyló kivonattal kapcsolatosan. A szedése ízületi fájdalmak, reuma és sportsérülések esetén kifejezetten ajánlott. Nemcsak a fájdalom enyhítésében segít, de a szervezet lengéscsillapító rendszere is sokkal gyorsabban fog regenerálódni. Ez utóbbit nemcsak a kutatások bizonyítják, de megannyi fogyasztó is tanúsíthatja.