Télen elengedhetetlen a Lipikar balzsam használata

A francia dermokozmetikum márka termékei már sokak bizalmát elnyerték és amikor az allergiás bőrnek revitalizáló szerre van szüksége, rengetegen nyúlnak ezekhez.

A La Roche Posay Lipikar balzsam nemcsak az allergiás bőrre, hanem az atópiás dermatitiszre és a súlyos szárazságra is hat. Ez a termék tehát viszketéscsillapító és nyugtató hatású, valamint helyreállítja a bőr mikrobiomját, mind a felnőtteknél, mind a babáknál.

A pozitívumai között feltétlenül ki kell emelni a finom, közepes vastagságú textúrát, ami másodpercek alatt tökéletesen eloszlik a bőr felszínén, gyorsan felszívódik és nem hagy fehér vagy zsíros nyomokat. A bőrön csak vízzel érintkezve érzékelhető filmréteget képez, ami egyfajta védőrétegként szolgál.

A Lipikar balzsam fő tápláló összetevője a hidratáló shea vaj, a glicerin és nyugtató niacinamid. A Lipikar balzsam tápláló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy hetente csak 2-3-szor alkalmazzuk, így a bőr télen is hidratált és táplált marad. Ez pedig a felhasználókat is boldoggá teszi.