Tematikus Cluedo társasjáték a nyomozás szerelmeseinek

A társasjáték régóta ismert változata a játékoknak, ami nemcsak a kért feladatok teljesítésére ösztönzi a résztvevőket, hanem össze is hozza őket jobban, hiszen fejlődik a csapatban történő munka. Rengeteg klasszikus kivitel kapható már a boltok polcain. Nagyon kedveltek az olyanok, mint a Gazdálkodj okosan!, a Monopoly, a Dixit vagy a Catan. Nem utolsósorban nagy az igény Cluedo társasjáték magyar nyelvű változataira is.Cluedo társasjáték

A klasszikus Cluedo társasjáték mellett, van még Harry Potter változat, de még a Trónok Harca is megihlette az alkotókat. Ez utóbbi sokkal komolyabb hangulatú játék, ráadásul igen kidolgozott, igényes kivitelezésű. A Trónok Harca Cluedo társasjátékban 2 kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel.

Ki kell deríteni, hogy ki, hol és mivel követte el a gyilkosságot, viszont arra is figyelni kell, hogy a többi játékos mit csinál. Ugyanis a gyilkos álcázhatja magát és megtörténhet, hogy saját maga után nyomoz, a Cluedo társasjáték ideje alatt pedig hazugságokkal próbálja leplezni a tettét.