Többfunkciós virágtartók seregszemléje

A városi hétköznapok egyformaságában gyakran vágyunk arra, hogy magunk mögött hagyjuk a betondzsungelt és legalább egy rövid időre természetközeli környezetben üdítsük fel a testünket, lelkünket.

Ilyen kiruccanásokra rendszerint csak hétvégén adódik lehetőség, az otthonunkba költöztetett szebbnél-szebb növények és a hozzájuk illő virágtartók megnyugtató látványa azonban segít az ellazulásban, belső harmóniánk megtalálásában. A prémiumminőségű lakberendezési termékeiről ismert Smol webáruházban egyedi modellek kínálata vár mindenkit. A nádfonatú, kerek aljú, falábakon álló virágtartók egy panellakásban is igazi rusztikus hangulatot teremtenek, míg a barnás arany színű, csipkeszerűen áttört fémből megálmodott asztalka a nyitott végére fordítva növénytartóként is mesés, misztikus légkört varázsol körénk.

A felhozatalból természetesen a többdarabos ajánlatok sem hiányoznak, ilyen például a különböző méretű, cinkszürke virágtartók triója. Mivel ezeknek a modelleknek is nyitott az egyik végük, megfordítva mutatós kisasztalként is használhatóak.