Valóban használ hajhullás ellen!

Nem könnyű megbarátkozni a paróka gondolatával, azonban a Gettiknek köszönhetően, erre nincs is szükség. A hajhullás ellen sokféleképpen próbáltak védekezni az emberek. Azonban a stressz, a vitaminhiány, illetve a genetika gyakran megállíthatatlan folyamatokat indít be a szervezetben.

Dús, gyönyörű haj

A hajhullás ellen, a legtöbbször elég vitaminokat szedni, viszont ha az egyén genetikájából kifolyólag kezdődik el ez a folyamat, akkor nem igazán lehet mit tenni ellene, a hajbeültetésen kívül.

A hajhullás ellen nemcsak vitaminokkal lehet küzdeni, hanem egy másik professzionális termék is képes elfedni a fejtetőn éktelenkedő foltokat.

Ez a professzionális készítmény apró mikroszálak tízezreit tartalmazza, amiket egyszerűen csak rá kell szórni a hajra. Nincs semmi boszorkányság a dologban, csupán fizikáról van szó. A szálak az elektrosztatikus jelenségnek köszönhetően tapadnak meg a hajon és ennek révén teljesen természetes látványt nyújtanak. A hajhullás ellen ez egy kifejezetten hatásos és roppant gyors módszer.