A biztonságos postázás a buborékos boríték érdeme

Az egyszerű postai levelek mellett, gyakran kerül postára olyan boríték, amiben hivatalos iratok, eredeti dokumentumok vagy apró tárgyak rejlenek. A biztonságos szállításért a buborékos boríték felel ilyenkor, aminek belsejében légpárnás fólia található. Különféle méretekben kapható, a klasszikus levélmérettől kezdve egészen az A4-es változatokig.

A vízhatlanságnak köszönhetően, a buborékos boríték tökéletes ágya lehet az értékes érméknek, bélyegeknek, fényképeknek, chipeknek, memória stick-eknek, valamint az okmányoknak, amit a Magyar Posta könnyedén el tud juttatni a címzettnek. Ha több irat postázását szeretné megoldani, választhat kartonkeménységű változatot is, amibe akár 50 ív is belefér.

Nemcsak papír- és kartonalapú buborékos boríték kapható a kereskedelemben, cégünk is forgalmaz például csomagküldő tasakot, aminek anyaga vízhatlan műanyag. A borítékok, tasakok rendszerint ragasztócsíkkal zárhatóak le. Válassza ki a kívánt típust és rendelje meg kényelmesen, online! A rendelése házhoz érkezik.