Vízlepergető szövet sokféle felhasználásra

A felhasználási területeit tekintve nagyon sokoldalúnak számít. A víz lepergető szövet kitűnő választásnak fog bizonyulni például bevásárlótáskák készítése esetén.

Vízlepergető szövet

Vízlepergető szövet

A vidám mintákkal és a vibráló színekkel például széldzsekik alapanyagaként is használható. A víz lepergető szövet tehát minden további nélkül alkalmas ruházati célokra. Annak ellenére, hogy nem engedi át a nedvességet, kifejezetten jól szellőzik. Kinti környezetben is megállja a helyét, mivel eső esetén letakarhatóak a kerti bútorok egy hirtelen zápor esetén.

Hogyha a teraszon zavartalanul szeretnénk élvezni a baráti beszélgetéseket, akkor esővédő függönynek is alkalmas a víz lepergető szövet, de az erős napfény ellen szintén védelmet biztosít.

A szilajon tartott állatok teljesen védtelenek az időjárással szemben. Viszont ez a vízlepergető szövet ebben az esetben is rendkívül hasznosnak számít, mivel alkalmas a lovak, tehenek, de még a kisállatok eső elleni védelmére is. Amellett, hogy nem engedi át a nedvességet, még nagyon erős is, hiszen nehezen szakad, az anyagának és a sűrű szövésnek köszönhetően.