A csodabokornak is nevezett goji bogyó

Csodabogyónak is hívják, ezt a magas béta-karotint tartalmazó növényt. A goji bogyó népszerűségét sokoldalúságának köszönheti, hiszen úgy külsőleg, mint belsőleg alkalmazva, hiszen számos betegségre lehet gyógyír. Az Ázsiában őshonos, piros bogyós növény béta-karotint tartalmaz, ami segít a szívbetegségek megelőzésében, valamint védi a bőrt a káros napsugaraktól.

Goji bogyó

Goji bogyó

Ráadásul a káros szabadgyökök ellen is megvédi a szervezetet, így a rákmegelőző hatásai miatt válik egyre népszerűbbé hazánkban is. A www.bulkshop.hu webáruházban megvásárolható a goji bogyó, más konyhai alapanyagok és fűszernövények mellett.

Íme néhány jótékony hatás, amelyeket tapasztaltak azok, akik a goji bogyó fogyasztása mellett döntöttek: öregedés-gátló, látásjavító, gyulladáscsökkentő, energiaszintet növelő, rákmegelőző tulajdonságai mellett, segít a szervezet vérképzésében is.

Számos pozitív hatása közül, a legkiemelkedőbb a farkasbogyónak is nevezett növénynek, hogy nagyon sok vitamint és nyomelemet tartalmaz, ezért kiváltképpen az immunrendszer megerősítésében nélkülözhetetlen mindenki számára.