Akciós bőrönd a gondtalan repüléshez

A repülőutakra alkalmas bőröndök és kézitáskák kiválasztása nem mindig egyszerű. A bőrönd vásárlás előtt ugyanis érdemes utánanézni, hogy az adott társaság milyen paraméterekkel engedi fel a kabintáskát és mekkora bőröndöket tart a raktérbe helyezendő csomagoknak.

Bőröndök minőségi kivitelben

Bőröndök minőségi kivitelben

A BonTour webáruház jobbnál-jobb bőröndöket és szetteket forgalmaz, csodálatos színekben. Legtöbbjük keményfedeles, így kibírják a nyomást, amit a ránehezedő többi bőrönd vált ki.

A bőrönd vásárlás előtt mindenképp olvassa el a termékleírást, mert csak így tud igazán jót választani! A belső tér sem mindegy, a sok zsebes, elválasztóval készült modellekben sokkal könnyebben tudja rendszerezni a ruháit, piperéit.

Cégünk horizontális és vertikális típusokat is forgalmaz, nem beszélve a különböző kemény és puha modellekről. A bőrönd vásárlás mellett, lehetősége van beszerezni olyan hasznos eszközöket is, mint például az övtáska, füldugó, szempárna, adapter, bőröndhuzat, mérleg vagy lakat. Még több infó honlapunkon van vagy keressen fel bennünket e-mail-ben, telefonon!