Munkavédelmi sisak a fej megóvására

Szeretne olyan ergonomikus kialakítású sisakokat, fejvédőket vásárolni, amelyek nemcsak biztonságosak, de minősítéssel is rendelkeznek? Rengeteg olyan munkakör van, aminél nélkülözhetetlen a munkavédelmi sisak viselése és sok esetben szigorúan ellenőrzik ezt a kompetens intézmények.

Munkavédelmi sisak

Munkavédelmi sisak

Weboldalunkon rengeteg típusú munkavédelmi sisak kapható, jellemző rájuk a széles méret- és színválaszték, a kényelem és a maximális biztonság.

A jó minőségnek köszönhetően, ezek nagyon tartósak, így nem kell évente lecserélni. Elég, ha csak akkor vásárol új modelleket, ha más méretekre vagy színekre van szükség, vagy ha valamelyikük már nem bírja a strapát.

Magas teherbírás jellemzi mindegyiket, hiszen sok esetben gyárakban, építési területeken alkalmazzák, legyen szó akár magasban végzett feladatokról, akár a talajon lévőkről. A munkavédelmi sisak biztosítását nemcsak az alkalmazottaknak kell megvalósítani. Sok esetben érkezhetnek látogatók, ellenőrök, megrendelők, akikre természetesen ugyanúgy fel kell kerüljön.