Akkumulátoros láncfűrész számos előnnyel

Nem könnyű manapság eldönteni, hogy mit válasszunk, amikor valamilyen modern szerszámgépre van szükségünk. A láncfűrész mindig hasznos a ház körül, de már ebből is olyan sokféle van, mégis melyik típus az, ami jó döntésnek számít?

Akkumulátoros láncfűrész

Akkumulátoros láncfűrész

Az akkumulátoros láncfűrész egyre népszerűbb és technológiájában hasonlít az elektromos változatokra, annyi különbséggel, hogy ennek nincs szüksége fix áramforrásra, szóval nem kell bedugni a konnektorba.

Ez a kivitelezés kiemelkedő mobilitást eredményez, hiszen nem helyhez kötött a használata, mint az elektromos változatok esetében és a súlya is alacsonyabb, mint a benzinmotoros változatoké.

Hogyha nagyobb teljesítményre van szükség, akkor még mindig a lóerők jelentik a megoldást, ezért a benzinmotoros mellett érdemes dönteni. Az akkumulátoros láncfűrészt a hétköznapi barkácsmunkákhoz és a házkörüli feladatokhoz tervezték, mivel működés közben csendes és könnyen hordozható. Ezzel pillanatok alatt fel lehet aprítani a tüzelőnek szánt faanyagot, de gallyazáshoz is használható.