Asztali vagy álló vízadagoló

Ha mindig tiszta és friss vízre vágyunk, akkor vásároljunk egy olyan készüléket, amelyik azért felel, hogy ezt az igényünket teljesítse. Többféle ilyen adagoló rendelhető, annak megfelelően, hogy milyen igényeink vannak vele kapcsolatosan, hiszen nemcsak hideg, hanem meleg víz előállítására is képes. Az asztali vízadagoló leginkább háztartásokba ajánlott, ami kis helyen is elfér és használata nagyon egyszerű.

vízadagoló

vízadagoló


Az álló vízadagoló készülék viszont már irodaházakba, intézményekbe vagy gyárakba ajánlott, hiszen nagyobb helyet foglal el és kapacitása is eléri a 14 litert.

A vízadagoló berendezés rozsdamentes acél víztartállyal rendelkezik, ami a legszigorúbb szabályok szerint készült el. A berendezés tűzálló kerámia termosztátot kapott, ami többszörös védelemmel van felszerelve. Led jelzőfényekkel mindig nyomon tudjuk követni annak működését. A készülék megjelenése elegáns, a működése pedig energiatakarékos. A készülék kimagasló hatékonysági fokon dolgozik. Álló vagy asztali vízadagoló most az internetről is megrendelhető.