Az achát karkötő harmóniát teremt

Akik hisznek a természetgyógyászat erejében, azok a kövek és tárgyak kisugárzásának erejét sem kérdőjelezik meg. Sok ásvány és kő ugyanis olyan erőket, energiákat hordoz magában, amik a test és lélek harmonizálásában jelentős szerepet töltenek be. Az achát karkötő vagy egyéb, ebből az ásványból készült ékszer, például az eltúlzott tevékenységek helyreállítását szorgalmazzák. Vannak olyan férfiak, akik túlságosan forrófejűek, agresszívak, míg a nők körében a féltés, a féltékenység és a támadás válhat túlzóvá.achát karkötő

A visszafogottsághoz az achát karkötő segíthet hozzá, ennek a támogatásával találhatja meg az ember a kellő lelki békét, újra összhangban tud lenni a jin és a jang. Az arab kultúra szerint, az achát karkötő azoknak is védelmet nyújt, akik hamar elgyengülnek és hajlamosak szerencsejátékot űzni. Állításuk szerint, aki ezt az ásványt valamilyen formában viseli, visszanyeri a realitásérzékét, nem kezd el hazardírozni és mágnesként magánál tartja a pénzt.

Az achát karkötő nemcsak a lelki fejlődés szabályozására való. Hasznos lehet a bélrendszeri panaszok „orvoslására” és helyreállítja a bélflórát. Továbbá a terhes anyukáknak érdemes viselniük. A kismamák első három hónapjában, amikor a hányinger miatt nem nagyon tudnak enni, kordában tartja a szervezetet, csillapítja a tüneteket. A későbbiekben is érdemes az achát karkötő energiáját kiaknázni, hiszen a baba egészséges fejlődésében is jelentős szerepet játszhat.

A spirituális beállítottságú emberek szerint, oltalmat ad a rosszakarókkal szemben, maga az ásvány pedig a Bika, az Ikrek, a Rák, valamint a Skorpió csillagjegyűek szerencseköve. Most kedvezményesen vásárolhat a webshopunkból különféle színekben achát ékszereket. A legtöbb achát karkötő mellé medál is jár, ami a szerencsét és a boldogságot, a pihentető alvást vagy a pozitív energiát vonzza be a viselőjének. A BBH Inspirations oldalán más kövek spirituális erejéről és a szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól is bővebben olvashat. Válogatott alapanyagokból, kézzel készített egyedi ékszerek is rendelhetők, szintén megfizethető árakon.