Barista kurzus nemcsak kávépincéreknek

Az espresso és egyéb kávéfajták elkészítésével és felszolgálásával foglalkozó pincér nem más, mint a barista. Sokan nem is tudják, de ez a szakma teljesen más ismereteket követel meg, mint általában az italok tálalása. Úgy, ahogy a bartender megtanulja az alapanyagok összekeverését, harmóniáját, felhasználási arányait, úgy a barista kurzus résztvevői is elsajátítják, hogyan lehet a különféle kávészemekből kihozni a maximumot.barista kurzus

A laikus vendég, aki eddig 100 forintos kávét ivott, egy teljesen új világot ismerhet meg egy olyan kávézóban, ahol barista készíti el és szolgálja fel a fekete levest. Az általunk meghirdetett 1 vagy 4 napos barista kurzus során minden résztvevő megismerkedik a kávé széles kultúrájával, mind elméletben, mind gyakorlatban.

Profi eszközgépekkel és prémium alapanyagokkal dolgozva, hamar elsajátíthatják ezt a remek szakmát. A barista kurzus utalvány ajándékként is átadható a leendő vagy hobbi pincéreknek, így akár szeretteit is meglepheti ezzel. Olvasson erről többet a honlapunkon!