Az optikai füstérzékelő rendkívül érzékenyen reagál

Nyilvánvalóan Ön is szeretné biztosítani a háztartásának, családtagjainak és saját magának a maximális biztonságát, miközben az otthonukban tartózkodnak. Szerencsére, a modern technológia révén, a különféle okos megoldások tárháza szinte kiapadhatatlan.

optikai füstérzékelő

Optikai füstérzékelő

Hogy csak egyet említsünk, az optikai füstérzékelő is igen kifinomult műszer, ami a beépített hőmérséklet érzékelőnek köszönhetően nagyon gyorsan képes észlelni a lakásban keletkezett tüzet.

Látogasson el a smartandhome.hu webáruházba, ahol még számos okos eszköz kap helyet a kínálatban! A Fibraro Smoke Sensor optikai füstérzékelő kisméretű szerkezet, ami közel észrevehetetlen a szobában.

Természetesen nem csupán a hőre reagál, hanem már az első füstfelhők keletkezésekor is éles hangjelzést ad ki magából. Az optikai füstérzékelő akkor is a tudtára adja, hogy vészhelyzet van, ha éppen senki sem tartózkodik odahaza, mert a telefonjára azonnal küldi az értesítést. Érdemes befektetni ebbe a riasztóba, mert sokkal mindenki nyugodtabban fog aludni.