Biztos választás az árnyékoló kerítésre

Ha valaki kertes házat válasz, akkor az egyik legfontosabb, amire törekszik, az a privát szféra megteremtése. Az árnyékoló kerítésre a megérdemelt magánélethez járul hozzá, távol a kíváncsiskodóktól, azoktól, akik szeretnek átnézni a kerítésen, és azoktól is, akik az utcán sétálva mindent megbámulnak. De milyen megoldást tanácsos választani? Ugye az árnyékoló kerítésre sokféle lehet. Manapság sokan tudják, hogy a szőtt háló biztosan beválik, főleg a kialakítása miatt. A hatékonysága vitathatatlan, hiszen megakadályozza a szomszédokat, hogy részesei legyenek a lakók mindennapjainak.

árnyékoló kerítésre

Árnyékoló kerítésre

Végre mindenki azt csinálhat a saját kertjében, amit csak akar úgy, hogy közben nem kell tartani attól, hogy a szomszédok, az utcán járók mit látnak az egészből. A közel 100%-os takarást nyújtó szőtt árnyékoló kerítésre tökéletesen megfelel, de nyugodtan feltehető a teraszra és erkélyre egyaránt. A termék felszerelése, vágása és méretre szabása egyszerű. A vágás után sem kell attól tartani, hogy el kezd foszlani, bomlani. Az árnyékoló kerítésre egy tartós megoldást nyújt, ami érthető is, hiszen az alapanyag HDPE, ami egy UV-álló, nagyon tartós műanyag, ami még a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Sok helyre feltehető a nád takaró

A nádszövet régóta egy kedvelt tartozék akkor, amikor árnyékolásról, térelválasztásról vagy épp belátásgátlásról van szó. A nád takaró, akárcsak a naturális nád, rengeteg helyen beválik. Elmondható ez a speciálisabb bambusznádról is. A mű nád takaró nagy előnye azonban, hogy sokkal kevesebbe kerül és jóval tartósabb is. Sőt, sokkal több helyen alkalmazható, illetve jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A 2 méter magas 6 méter hosszú nád takaró szövet közvetlenül a termelőtől jóval kevesebbe kerül, mint a természetes nád. A kedvelt dekornád mű típusa is ezen előnyökkel bír. A világos és sötét barna változat tökéletesen illeszkedik be mindenféle térbe, főleg kerti zöldövezetbe. A termék számos változata megtekinthető és beszerezhető a belatasgatlo.hu weboldalon.