Egy igazi esküvő, nem lehet meg zenészek nélkül

Esküvői szenészek

Esküvői szenészek

Ha igazán emlékezetessé akarjátok tenni életetek nagy napját, mindent megtesztek, hogy minden a „helyén” legyen. Időben gondoskodtok az eskövői ruhákról, az esküvői  vacsora helyszínéről, a menüről, a virágokról, a finom italokról, felkéritek a tanukat és kikülditek az elegáns meghívókat a rokonságnak és a barátoknak, de vajon a hangulatról gondoskodtatok már?

Az igazi vidám, feszabadult jókedv elengedhetetlen és ennek megteremtését kikre lehetne bízni, mint az esküvői szenészekre. Hiábavaló minden előkészület, finom étel, szép virágok, elegáns ruhák, különleges meghívók, ha a megszólaló zene nem adja meg az alaphangulatot, ha a násznép apraja nagyja nem találja meg a kedvére való zenét, ha a szerződtetett esküvői zenészek nem elég profik és nem szívvel lélekkel húzzák a talpalávalót.

A Sasamusic zenészei jó néhány éve szórakoztatják az esküvőkön a násznépet, minden igyekezetükkel azon vannak, hogy mindenki jól érezze magát és megtalálja az izlésének megfelelő muzsikát. És táncra is perdüljenek, ha éppen ahhoz van kedvük: játszanak rock zenét, pop zenét, keringőt, rumbát, tangót, de mulatós és cigányzenét is, ha a venégsereg úgy kívánja.