A fémpolc rendkívül hasznos berendezés

Az irodák és a raktárhelyiségek helyigénye igen nagy, ez pedig gyakran gondot szokott okozni, hiszen nem jut mindennek elegendő hely, így sokszor dobozokba kell helyezni az iratokat, a raktározandó tárgyakat. Ennél azonban sokkal jobb megoldást nyújt egy nagyteherbírású fémpolc használata, mivel ezekre bátran pakolhat, így midig szem előtt vannak a szükséges tárgyak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA fémpolc igen nagy segítség az iratok rendszerezésében is. Ugyanakkor, mivel külön egységekből állnak, úgy alakíthatjuk az egységek átszerelésével, ahogy szeretnénk, vagy ahogy a helyiség adottságai megengedik.

A Salgó polcboltban rendkívül jó áron juthat hozzá ezekhez a nagyszerű polcokhoz, amelyek csavaros és csavarmentes változatban is megvásárolhatóak. Az összeszerelésük roppant egyszerű, így senkinek nem fog fejfájást okozni az összeállításuk.

Kiválóan alkalmazhatóak műhelyekben is, ahol mindig gondot szoktak okozni az elkallódó alkatrészek és szerszámok. A fémpolc elemein azonban mindennek talál helyet, így nem kell többé keresgélni.