Elhízott beagle, avagy így segített a Brit Premium Light kutyatáp Lénán

Nemrég kertes házba költöztünk a családommal, a gyerekek mellé természetesen szerettünk volna egy kutyát. Hosszas nézelődés után végül egy beagle kölyökkutya mellett döntöttünk. A környék szupermarketéből vettük mindig a kutyakaját, úgy tűnt, minden rendben van, Léna nagyon jóízűen evett. Amint elérte azt a kort, minden nap elvittük sétálni.

Ezek ellenére azt vettük észre, hogy a Léna elkezdett meghízni, a bolti kutyatápot viszont nem eszi már szívesen. Megpróbálkoztam már szárazeledellel, növeltük a napi mozgást, csökkentettük az ételadagját, de csak energiahiányos lett tőle. Felkerestem egy hozzá értő állattartót, hogy mit tehetnék Lénáért. Segített rájönni, hogy nem a legjobb tápon nőtt fel a beaglem, mihamarabb váltsak át Brit Premium Light kutyatápra, amely amellett hogy pénztárcabarát, hatásos is.

Internetes webáruházakon a hízásra hajlamos kutyáknak való szárazeledelek temérdek változatát olvastam át, de végül így is a Brit Premium Light táp mellett döntöttem. A legjobb volt, amit Lénáért tehettem! A Brit Premium Light kutyatáp a csökkentett kalória tartalom mellett tele van vitaminokkal, immunerősítőkkel, és a többi, boltban kapható tápokkal szemben jelentősen több csirkehúst, emészthető fehérjéket is tartalmaz. Léna most már egészséges testsúllyal boldogítja családunk mindennapjait, és ezt a Brit Premium szárazeledelnek köszönhetjük, minden ismerősömnek ezt ajánlom, a legjobb táp problémás kutyáknak!