Előszobákba és nappalikba való mennyezeti lámpa

Alacsonyabb belmagasságú helyiségeket szeretne megvilágítani, méghozzá hatékonyan? Előszobába, tágas nappaliba, tetőtéri szobákba keres megfelelő világítótestet? A legideálisabb megoldás ebben az esetben nem más, mint a mennyezeti lámpa. A modellek között megtalálhatók a több karos, szpotos világítások is, amelyekkel beállítható, hogy hová irányuljon a fény.

Csillár webshop

Egy ilyen mennyezeti lámpa segítségével nagyobb megvilágítást kaphat például az olvasósarok vagy az ebédlőasztal környéke, de később is megváltoztathatjuk, hogy hová essen több fény.

Léteznek burával ellátott modellek, amik hatékonyan szétszórják a fényt a helyiségben és nem csorbítják az izzók erősségét. Amennyiben nem a mennyezeti lámpa a legideálisabb választás, rendelhet tőlünk csillárokat, szpotégőket is, valamint álló vagy fali lámpákat. Népszerűek ugyanakkor a függesztékek és a beépíthető fényegységek is.

Hogy pontosan milyen világítótest harmonizál az Ön otthonával, megtudhatja szakértőnktől is, akit házhoz hívhat, hogy egy terepszemlével egybekötve ötletet adjon arra, milyen termékeket válasszon és hová helyezze azokat.