FELCO metszőolló ergonomikus kialakítással

Ezt a kerti szerszámot arra tervezték, hogy nagy kihívást jelentő vágási feladatokat hajtson végre hibátlanul. A kivételes ergonómiának köszönhetően, a FELCO metszőolló magabiztos és kényelmes fogást eredményez, ami által a felhasználó minden munkát könnyedén kezelhet. A ferde vágófej az eszközt a kéz természetes meghosszabbításával változtatja, így bárki könnyen átválthat az egyik metszési feladatról a másikra.FELCO metszőolló

A FELCO metszőolló professzionális eszköz, ami a gyümölcsök és a szőlők betakarítására, illetve a cserjék és a fák metszésére is alkalmas. Ideális a legtöbb szakembernek, például termelőnek, tájtervezőnek vagy kertésznek. A fogantyúi alumíniumból készülnek, kellemes tapintású csúszásgátló bevonattal rendelkeznek és rendkívül tartósak.

A gyártó a pengék készítéséhez magas ötvözetű acélt használ, ami hosszú ideig megőrzi azok ideális élességét. A FELCO metszőolló mindig a lehető legegyenesebben és legtisztábban vág. A vágófej dőlésszöge csökkenti a mozgásszervi sérülések kockázatát és rendkívül kényelmessé teszi a használatot.