Felco metszőolló forgó nyéllel

A fák, szőlő és egyéb növények metszése nagyon pontos, precíz munkát és szaktudást igénylő feladat, ha ez nincs meg, annak a termés látja kárát. Szükséges hozzá a megfelelő szerszám is, például a Felco metszőolló kitűnő választás, mert ezek a modellek rendkívül jó minőségűek, hosszú élettartammal rendelkeznek.Felco metszőolló

Forgó nyéllel van ellátva a Felco 12 típus, aminek megvásárlására lehetőséget biztosít a parasztplaza.hu webáruház. Nagy és kompakt teljesítményű ez a Felco metszőolló, aminek a nyele elosztja a vágási erőt. Jó tulajdonsága a megbízhatóság, amit a komfortos, könnyű és nagyon erős markolat nyújt, kovácsoltvas alumínium ötvözetből. Edzett acélból készült a penge és az ellenpenge.

Tiszta, precíz vágást biztosít, ami professzionális munkához ajánlott. Ergonomikus kialakítású, óvja a kezet, a csuklót, ez az optimális formájú markolatának köszönhető, valamint a gumiütköző záráscsillapításnak. Könnyen megrendelhető a Felco metszőolló a webáruház honlapjáról, hiszen csak pár percbe kerül az egész.