Fog implantátum Budapesten, akár diabétesszel küzdőknek is

A komolyabb orvosi beavatkozások lehetőségét több esetben kizárják az adott páciensek már meglévő betegségei. Függetlenül attól, hogy az adott páciens szenved-e cukorbetegégsétől vagy csontritkulástól, a fog implantátum Budapest városában minden gond nélkül beültethető, feltéve, ha a lehetséges megoldások közül a modern IHDE eljárásnak szavazunk bizalmat.

fog implantátum Budapest

Fog implantátum Budapest

De miben áll egészen pontosan a szóban forgó szájsebészeti kezelés lényege, illetve honnan származik a technológia? Nos, az IHDE implantátumok szülőatyja egy híres svájci szakember, Stephan Ihde volt. Az innovatív technológia mögött 60 év szakmai tapasztalata és tudása áll.

Idehaza már 10 éve hajtják végre az IHDE implantátumok beültetését, természetesen töretlen népszerűséggel övezve. A fog implantátum Budapest rendelőjében történő beültetése nem jár fájdalommal, emellett pedig elképesztően gyors leforgású. A szakemberek 72 óra alatt elvégzik a szükséges műveletet, utána pedig az implantátumot azonnali terhelésnek is bátran alávethetjük.