Nagyon kellemes balatoni szállás kutyával

A legtöbb famíliánál egyenesen családtagnak számít a csaholó kedvenc, akitől a szerető gazdik nem akarnak megválni, még az éves üdülés idejére sem. Mindazonáltal nem könnyű olyan települést találni, ahol van balatoni szállás kutyával és együtt nyaral a négylábú és a gazdi. Most van egy jó hírünk! Mégpedig az, hogy Fonyódon könnyen megtalálható a balatoni szállás kutyával, egész pontosan a Sunset Resort Apartmanháznál.balatoni szállás kutyával

Néhány évvel ezelőtt megnyitották a Balaton első kutyás strandját is a településen, amit igénybe vehetnek az ebek. Aki látta már, hogy milyen felhőtlenül, boldogan futkároznak ott a négylábú barátaink, az csak szeretettel, mosolyogva emlékezik vissza a látványra.

Ez a közel 1 hektáros terület ideális az örökmozgó, csintalan kedvenceknek. Itt árnyékot is találnak, de a vízben is csobbanhatnak egyet a gazdáikkal, ha a kedvük úgy tartja. Ez a balatoni szállás kutyával éppen Önnek való, amennyiben nem akarja otthon hagyni, esetleg másra bízni a hűséges társát a nyaralás idejére.