Fürdősók az egészség megőrzéséhez

Van, aki csak gyorsan zuhanyozik, míg mások inkább a nyugtató, relaxáló fürdést választják egy hosszú, fárasztó nap után. Utóbbiak fürdőszobájából nem hiányozhatnak a fürdősók sem, amiknek számos jótékony hatásuk ismert.

Többek között, a termék szépíti a bőrt, bátran bevethető ekcéma és pattanások kezelésére is. Emellett, a fürdősók ellazítják a megfáradt izmokat, kiválóan harcolnak az ízületi gyulladással és a reumával, javítják a vérkeringést, mérsékelhetik a fejfájást, valamint segítik az ásványi anyagok felszívódását.

Illóolajjal használva fokozható a hatás. A sók remek hatásait a múltban csak akkor tudták az emberek élvezni, ha meglátogattak egy fürdőt, de ma már ki sem kell ehhez lépni a lakásból.

Nemcsak a hagyományos üzletek forgalmazzák ezeket a nagyszerű készítményeket, de az interneten keresztül is megrendelhetőek. A niyodo.hu webáruház például fürdősók nagy kínálatával várja a megrendelőket. Többféle illatban kapható, a kínálatban szerepel levendulás, gránátalmás, narancs-fahéjas, stb…