A JBL GO 3 nagy kedvencnek számít

A kicsi mérete ellenére, rendkívül erős és tiszta hangzást kínál. A JBL GO 3 megjelenése első pillantásra mindenkit magával ragad. Az elegáns, egyedi formatervezés és az éles színválaszték kiemeli ezt a hangszórót a tömegből.

A kerekded forma és az oldalsó hangszórórácsok nemcsak esztétikusak, hanem a hangzásvilág optimalizálásában is szerepet játszanak, megragadva a figyelmet és ígérve a minőségi hangélményt. A kompakt mérete és persze a könnyű súlya miatt mindig kéznél lehet, legyen szó városi kirándulásról, strandolásról vagy baráti összejövetelről.

A JBL GO 3 IP67 minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy tökéletesen ellenáll az esőnek, a vízpermetnek és a pornak, így nem kell aggódni az időjárási körülmények miatt. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően, könnyedén párosítható okostelefonokkal, táblagépekkel vagy más Bluetooth-képes eszközökkel.

Az üzemidejére sem lehet panasz, hiszen erős akkumulátort kapott. A JBL GO 3 elérhető árával széles körben vonzza azon felhasználókat, akik minőségi hangélményre vágynak.