Gondoskodik a kicsik épségéről az autós babahordozó

Az aktuális közlekedési szabályok tiltják a 12 évesnél fiatalabb gyermekek speciális biztonsági eszközök nélküli szállítását. Ezért a hatályban lévő követelményeknek megfelelő autós babahordozó nélkülözhetetlen a legkisebbek szállításához. A kiváló ár-érték arányú és kényelmes termékeket a szülőknek lehetőségük van megfizethető áron megvásárolni a globhome.hu webáruházból.autós babahordozó

A különféle típusú autós babahordozókat úgy tervezték, hogy védjék a csecsemőt a közlekedési balesetek esetén és megtartsák az éles kanyarokban. Az ilyen eszközök kialakítása hasonlít egy klasszikus babakocsi tetejéhez vagy egy hagyományos bölcsőhöz. Ezekben a szállítás során a csecsemő vízszintes helyzetben van. Ez azért fontos, mivel a gerince még nem teljesen szilárd.

A kicsik erőltetett függőleges helyzetbe való ültetése szigorúan tilos, mert eltérések kialakulását okozza a mozgásszervi rendszer kialakulásában. Újszülötteknél csak az autós babahordozó az egyetlen lehetőség, ami alkalmas az autóban történő szállításhoz, de 6 hónap elteltével ezt ajánlatos lecserélni.