Hordozható Hitachi akkus fúró és csavarbehajtó

Szinte minden otthonban található már fúrógép, de gyakran előfordul olyan eset, hogy olyan helyen vagy körülmény között kell lyukat fúrni, amikor nem tudjuk megoldani egy hagyományos fúróval. A szerszamgepwebshop.hu webáruház Hitachi akkus fúró típusokat kínál ezen probléma megoldására. A Hitachi akkus fúró olyan helyeken is jó szolgálatot tesz, ahová nem ér el az elektromos fúrógép kábele, még hosszabbítóval sem, vagy ahol egyszerűen nincs vezetékes áram.

hitachi akkus fúróEgy ilyen eszközzel könnyedén és problémamentesen fúrhat lyukat fába és fémbe egyaránt. A szerszamgepwebshop.hu internetes áruházban most kedvezményes áron juthat hozzá minőségi Hitachi akkus fúró típusokhoz. Ha most rendeli meg a kiszemelt készüléket, akkor 20 és 35 százalék közötti árleszállításokat kaphat el. Vigyázat, az ajánlat ugyanis csak a készlet erejéig tart! Modelltől függően, a Hitachi akkus fúró mellé egy vagy két akkumulátort, akkumulátor töltőt, szerszámkoffert és további ajándékokat is kaphat.

A Hitachi akkus fúró nem egyszerűen egy fúrógép, mivel a megfelelő beállításokkal csavarozó géppé is átalakítható. Mire használhatjuk ezt a funkciót? Nagyon sok mindenre. Gondoljon csak bele, kilazul egy csavar vagy letörik egy fogantyú a bútoron, egyéb berendezési eszközökön, de nem sikerül kézi csavarhúzóval be- illetve kicsavarozni a problémás darabot. Akkus fúró nélkül egyetlen megoldás a szakember segítségül hívása, ami azonban időigényes és olyan kiadásokkal jár, amelyeket megspórolhatnánk.

A Hitachi akkus fúró és csavarbehajtó segítségével bárki könnyedén becsavarhat különböző típusú csavarokat és szükség szerint el is távolíthatja azokat, a megfelelő csavarozó fej behelyezésével. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy ilyen multifunkciós eszköz nemcsak a műhelyek, ezermesterek szerszámai közül nem hiányozhat, hanem a hobbi barkácsolók elmaradhatatlan eszköze is. A Hitachi akkus fúró és csavarbehajtó segítségével minden otthoni csavarozási és fúrási munkálatot egyszerűen és könnyedén el lehet végezni, ezáltal többé nincs szükség a szakember szolgálatainak igénylésére.