Ismerje meg Szádvári Ferenc weboldalát!

Az egyik megismételhetetlen és egyben az egyik legfontosabb pillanata az ember életének, amikor örök esküt tesznek a kedvesüknek, hogy jóban és rosszban együtt lesznek.

szadvariferenc-huHa még nincs kiválasztva az esküvői fotós, akkor a www.Szadvariferenc.hu weboldala remek tájékoztatást ad a szakember munkáiról, amelyek zöme esküvői fotókból áll. Itt végigböngészhetik, hogy milyen képeket készített eddig Szádvári Ferenc, illetve milyen tanácsokkal tud szolgálni a házasulandó pár számára.

Mivel a legtöbben úgy készülnek az esküvőre, hogy ez lesz az egyetlen, így nem igazán rendelkeznek még részletes információkkal arról, hogy mit kellene dokumentálni eme jeles nap alkalmából. A mintafotókból szépen látszik, hogy milyen páros fotókat lehet készíteni, illetve milyen fényképek készülhetnek a ceremónia alatt és az azt követő összejövetelen.

A www.Szadvariferenc.hu weboldala hasznos támpont lehet, hogy mit érdemes megörökíteni a nap folyamán. Ha tetszenek a képek, bátran vegyék fel vele a kapcsolatot a további részletekért!