Jéggép vízpermetező rendszerrel

Talán elsőre nem tűnik olyan fontosnak a jelenléte, viszont a jégnek jelentős szerepe van az éttermekben, szállodákban, bárokban is. Bizonyos alkoholos italokat jéggel szokás fogyasztani, nem beszélve a különféle koktélokról, üdítőkről, gyümölcslevekről.

Jéggép

Jéggép

Éppen ezért számít olyan hasznosnak egy megbízható jéggép, hiszen ezzel sokkal hatékonyabb formában állítható elő a hűsítő „összetevő”, mint hagyományos módon.

Elég kínos, amikor a vendég kifejezetten kéri az italába jeget, ám az nem áll rendelkezésre. Nem lehet neki azt mondani, hogy várjon még egy órácskát azzal az itallal, és akkor már biztosan kaphat bele. A jéggépnek köszönhetően a felszolgálók eleget tudnak tenni az ügyfelek igényeinek.

Hiszen az ő elégedettségük mindennél fontosabb. Ez sokkal könnyebben elérhető egy jéggép beszerzésével. Nem kell bajlódni a jégkockatartók tárolásával, de még a műanyag formákkal sem, mivel azokból elég nehézkes és időigényes kipiszkálni a jeget. Ezekkel ellentétben, vendéglátói környezetben egy jéggép sokkal praktikusabb megoldás.