Kandalló betét kialakított légjáratokkal

Miután elhatározta valaki, hogy kandallót vásárol a lakása kifűtésének érdekében, mindenképpen felvetődik az a kérdés is, hogy ki fogja azt beszerelni. A kandalloepites.hu webáruház munkatársai vállalják ezt a feladatot, kandalló Eger, Salgótarján, Ózd körzetében az általuk forgalmazott berendezések esetében.

kandalloNézzen be a webáruházba, és ha valamelyik kandalló elnyerte a tetszését, előbb telefonáljon be a munkatársaknak, hogy megtudja tőlük, van-e raktáron az adott típusból. Amennyiben tanácsadásra volna szüksége, azt is megkaphatja a kollégáktól a honlapon fellelhető telefonszámon keresztül. Fontos szerepet játszik a választásban a helyiség alapterülete, a kémény mérete stb. Mindezt figyelembe véve, ha megtörtént a választás, rendelését egyszerűen leadhatja az info@kandalloepites.hu e-mail címen vagy a következő telefonszámon: 06-30/996-91-85. Szállító céggel általában 2-5 munkanap alatt történik meg a kandalló Eger városába való kiszállítás.

Ezután pedig igény szerint a beszerelés is el lesz végezve. Egy belsőépítészeti objektum a kandalló betét, amelyet, ellentétben az ismert kandallókályhákkal, körbe kell építeni. Többek között légjáratokat alakíthatnak ki hozzá, hogy miután a tulajdonosa begyújtott, ne csak azt a helyiséget fűthesse, ahol el van helyezve a berendezés, hanem az egész házat. Többféle kandalló betét között van lehetőség választani. Létezik ebből panoráma, íves, sík, sarok kandalló betét egyaránt. De belső tulajdonságok alapján meghatározott fajták is bőven szerepelnek a piac kínálatában.

Ilyen például a vízteres vagy az energiatakarékos fajta. Persze, a felsorolás messze nem teljes, az egész választékot a honlapon lehet megtekinteni. Hogyha teljes biztonságban szeretné tudni a családját, akkor olyan kandallót kell választania, amelyen van külső levegő bevezetési lehetőség is. Ugyanis a kandallókban lezajló égési folyamathoz levegőpótlásra van szükség, és ha ez nincs, akkor a lakás légteréből szívja el a levegőt, vákuum keletkezik, és a szerkezet füstölni fog.