Szoptatós melltartó már a terhesség utolsó heteire is

Ha valaki áldott állapotba kerül, akkor egy ideig le kell mondjon a kedvenc melltartóinak a viseléséről, mert a terhesség ideje alatt a megnövekedett kosárméret miatt nem lesznek jók, miután pedig megszületik a baba, a szoptatás fog gátat szabni abban, hogy mikor mit vegyen fel.

Szoptatós melltartó

Szerencsére már kaphatóak nagyon szép szoptatós melltartó modellek, amelyeket már a terhesség végső szakaszában is lehet viselni, ha addigra az összes régi darab kényelmetlenné válik. Ilyenkor a mellek már körülbelül elnyerik azt a méretüket, ami a szoptatás időszakában is jellemző lesz, így bátran megvehető a szoptatós melltartó.

Amikor pedig már táplálni kell a kis jövevényt, akkor meg lehet tapasztalni ennek a speciális fehérneműnek a praktikus jellegét, vagyis nem kell levenni ahhoz, hogy megetesse a babáját. Ez különösen akkor jön jól, ha etetés időben nem otthon tartózkodnak, de még a négy fal között is kényelmesebb lehet, ha nem kell teljesen levetkőzni.

Ha kedvet kapott ehhez a nagyszerű termékhez és máris venne egy-két szoptatós melltartót, akkor csak az adora.hu weboldalra kell ellátogatnia, ahol többféle modell közül válogathat. Sőt, itt egyéb, nemcsak kismamáknak való fehérneműket is találhat, valamint férfiaknak készült termékek közül is bátran válogathat.

Az Adora egyben férfi köntös webáruház is, így egyúttal a párját is meglepheti egy minőségi fürdőköpennyel, míg saját magának választ néhány kényelmes és/vagy szexi alsóneműt, hálóinget. Meglátja, kedvese nemcsak annak fog örvendeni, amit Ön visel és ami az ő tetszésének is eleget tesz, hanem annak is, hogy a férfi köntös webáruház szolgáltatásait is igénybe vette.

Hiszen egy puha köntös sokszor jól jön. Nemcsak fürdés, zuhanyzás után kaphatja magára, hanem a reggeli kávézáshoz vagy egy otthonülős napon is választhatja ezt a kényelmes darabot. Ne feledkezzen meg róla sem, ha az Adora oldalán jár, hanem használja ki, hogy ez egy férfi köntös webáruház is egyben! Rendeljen mindkettőjüknek minőségi termékeket és spórolja meg a postaköltséget!