Kényelmes galléros póló a munkahelyeken

A kényelmes viselet és az elegancia nem áll messze egymástól, hiszen ma már több olyan ruházati cikk található, amely ötvözi a kettőt. Egy jó minőségű póló pedig tökéletesen meg tud felelni ezeknek az elvárásoknak. Az emblémázható galléros póló a szabadabb stílust követi, miközben egy intézményt vagy vállalatot képvisel.

 galléros póló

galléros póló


A fésült pamut alapanyagból készült póló könnyedén kezelhető, nem gyűrődik és tartós. A bordázott galléros póló megerősített szegélyt kapott és mellé karcsúsító oldalsliccet.

Tartalék gomb található minden galléros póló oldalvarrásánál. Három gomb tetszés szerint ki- és begombolható. Többféle színárnyalatban vásárolható meg. A galléros póló eleje és háta egyaránt emblémázható. A 100% pamut pólót is sokan keresik, hiszen rendkívül könnyedén lehet vele dolgozni. Egész napos viseletre is jó választás, hiszen nem akadályozza a munkát. A Reklámajándék emblémázás portálra kattintva, akár nagyobb tételben is megrendelhető a kiválasztott póló. A termék ára természetesen tartalmazza az emblémázás kiadásait.