Kompakt méretű Lenovo Z6 okostelefon

Lenovo Z6 mobiltelefont most érdemes vásárolni, hiszen gyönyörű keretmentes kijelzőjének köszönhetően nagyon népszerű. 2,5D kerekített üveget kapott, ami teljes mértékben karcálló tulajdonsággal bír. A Lenovo Z6 okostelefon processzorának teljesítménye kivételes, ROM memóriája 128Gb.

Lenovo Z6 okostelefon

Lenovo Z6 okostelefon


Kamerája CMOS típusú, digitális képstabilizátorral és arcfelismeréssel bír. Képes automatikusan beállítani a fehéregyensúlyt. Nincs benne optikai stabilizátor sem. A Lenovo Z6 okostelefon elülső kamerája 32Mpx, így rendkívüli tisztaságú felvételeket tud készíteni.

WiFi és Bluetooth kapcsolat kialakítására egyaránt alkalmas. A-GPS navigációs rendszerrel felszerelt. A Lenovo Z6 okostelefon akkumulátora nem cserélhető, de mivel gyorsan töltődik, így állandó készenléttel bír és nehezen merül le. A Lenovo okostelefon most kényelmesen házhoz rendelhető és nem kell mást tenni, mint rákattintani az azolcsosag.hu portálra és regisztráció nélkül megvásárolni. Le kell csapni az akciós ajánlatokra, így most még olcsóbban lehet megkaparintani a kiszemelt mobilt!