Klasszikus kontra azonnal terhelhető implantátumok

Itt az ideje a fogbeültetésnek? A modern fogászatban két módszer van erre: a klasszikus és az azonnal terhelhető implantátum technika. Az előbbinél 4-6 hónap múlva, az utóbbinál már reggelre új fogat kaphat. A választás az Öné és természetesen a fogorvosáé.

A klasszikus implantáció a fogak helyreállításának hagyományos módja, ami sokáig az egyetlen lehetőség volt. Legfőbb hátránya, hogy az első fogorvosi látogatástól számítva, legalább 4-6 hónapig tart, amíg a páciens új fogat kap. Ez idő alatt az orvos többféle beavatkozást végez el. Az azonnal terhelhető implantátum azt jelenti, hogy 1 nap alatt megkaphatja a fogait. Az arcüreg emelés műtét elkerülése érdekében, a rendelőnkben olyan modern technológiát alkalmazunk, amit jelenleg az egyik legkíméletesebbnek ismernek el.

A minimálisan invazív azonnal terhelhető implantátum módszernél megfigyelhető a vér, a fájdalom és a kellemetlen érzés szinte teljes hiánya, a gyors és kényelmes rehabilitációs időszak, valamint nincs szükség költséges csontpótló műtétekre sem.